juli

1
laurdag
Baselitz på Galleri Würth
Galleri Würth har åpnet en soloutstilling viet Georg Baselitz (f.1938), en av Tysklands store samtidskunstnere. Baselitz slo igjennom på begynnelsen av 1960-tallet. Han er en av de mest sentrale samtidskunstnerne i Sammlung Würth, representert med både maleri, skulptur og grafiske arbeider, noe denne utstillingen også gjenspeiler. Utstillingen vil pågå helt til 28. januar neste år.


10
måndag
Veikirke i Hakadal
På alle hverdager fra 10. juli til 4. august er Hakadal kirke såkalt veikirke. Det har den vært de fleste somrene siden 1993. Det blir mulighet for en stille stund i kirken eller man kan treffe hyggelige mennesker over en vaffel og en kopp kaffe i Kirkestua, der det også henger en kunstutstilling med grafiske trykk av Oddbjørn Stølen. 
12
onsdag
Sommerkafé på Markerud gård
Alle onsdager i juli blir det sommerkafé i den Historiske hagen på Markerud gård. Hagen er åpen for besøk og hyggelig aktiviteter hver onsdag i juli fra kl 12 - 16. Det blir kanskje litt sang og musikk, litt spill og lek og omvisninger for de som ønsker seg det. 
27
torsdag
Sommerkonsert i Hakadal kirke
Sangerinnen Elin Therese Birkelund og gitaristen Jonathan Lavotha framfører nyskrevne og tradisjonelle viser og melodier fra Norden, samt en og annen jazzbit, i Hakadal kirke.
28
fredag
Hardhausen i tennis
I en snau uke fylles Bjertnestangen av tennisspillere som vil lade opp til NM med landets eneste andre femsettsturnering. NIL Tennis arrangerer.
30
sundag
Rundtur på Hadeland
Turkameratene inviterer i samarbeid med DNT Hadeland til rundtur Stormyra-Paradiskollen. DNT Hadeland inviterer til alternativ rute til Paradiskollen. Det er samkjøring fra p-plassen ved riksvei 4 nedenfor Døli, eller man kan ta tog fra Nittedal stasjon til Harestua.

august

5
laurdag
Blåbær- og badetur
Turkameratene inviterer til kombinert blåbærtur og badetur til Høldippelen, en tur for nye og "gamle" nittedøler. Oppmøte ved busstoppen i Kvernstuveien ved Mosenteret eller på Nittedal stasjon.
7
måndag
GIF mot Strømmen 2
GIFs A-lag i fotball i 4. divisjon starter høstsesongen allerede 31.7 borte mot Eidsvold Turns 2. lag, men første hjemmekamp er på Li mot Strømmens 2. lag 7. august.
7
måndag
Nærtur i Hakadal
Turkameratene inviterer til nærtur i Hakadal. Oppmøte på parkeringsplassen ved togstoppet til Varingskollen.
7
måndag
Hundekjørerskole
Nittedal Hundekjørerklubb arrangerer hundekjørerskole med base ved Varingskollen i uke 32, fra mandag 7. til fredag 11. august.
/