juni

15
torsdag
Baselitz på Galleri Würth
Galleri Würth har åpnet en soloutstilling viet Georg Baselitz (f.1938), en av Tysklands store samtidskunstnere. Baselitz slo igjennom på begynnelsen av 1960-tallet. Han er en av de mest sentrale samtidskunstnerne i Sammlung Würth, representert med både maleri, skulptur og grafiske arbeider, noe denne utstillingen også gjenspeiler. Utstillingen vil pågå helt til 28. januar neste år.


21
onsdag
NIL mot Skjettens 2. lag
NILs A-lag tar imot Skjettens 2. lag til seriekamp i 5. divisjon på Sentralidrettsanlegget.
21
onsdag
Siste onsdagstur denne våren
Onsdagsturene avslutter vårsesongen med tur til Aas gård og Klopptjern før de runder av på golfkafeen.
22
torsdag
Nærtur i Søndre
Turkameratene inviterer til nærtur i Søndre. Turen går fra Bjønndalen til Kjulstjern. Oppmøte på p-plassen ved Skytta barnehage.
23
fredag
Prøysen-marked på Skyset
Det blir også marked og mye annen moro på Skyset. På  Blåbærtua  får du møte Teskjekjerringa og mannen hennes. Det blir allsang med Romeo Clive og Kanutten på Lauvåsen i god gammel Ønskekonserten-stil. På markedet kommer publikum tett på de kjente og kjære skikkelsene fra Prøysens viser. Storgårds-Eirik har åpnet Småstugu-kroa for anledningen, og taterne har slått leir for å delta på festen og markedet.
23
fredag
Teater: "Du skal få en dag i mårå"
Nittedal Teater viser forestillingen  "Du skal få en dag i mårå" ute på Skyset. Musikalen ble skrevet og urfremført i juni 2014.  Denne gangen er musikalen i en ny og bearbeidet form.
På scenen står proffe skuespillere fra Nittedal Teater sammen med barn, ungdommer og voksne fra Teatersmia barne- og ungdomsteater.   Regi: Lene Hagen. Forestilling hver dag unntatt tirsdag 27.6.
24
lørdag
Elin, Egil og Stein på Skyset
Konsert med Elin Prøysen, Egil Johansson og Stein Kulseth på Skyset.
24
lørdag
Jakthundutstilling på Slettmoen
Jakt- og fiskeforeningen arrangerer sin tradisjonsrike jakthundutstilling på Varpes fotballbane, Slettmoen. Utstillingen er åpen for fuglehunder, jagende spisshunder og harehunder.
25
søndag
GIF mot Gjerdrum
GIFs A-lag i 4. divisjon tar imot Gjerdrum til seriekamp på Li.
25
søndag
Konsert med Viggo Sandvik
Viggo Sandvik holder konsert ute på Skyset.
/